Učilica za predškolce (za download)

Učilica za predškolce (za download) Učilica za predškolce (za download) Učilica za predškolce (za download) Učilica za predškolce (za download) Učilica za predškolce (za download) Učilica za predškolce (za download) Učilica za predškolce (za download)

Cijena: 19,90 € (149,94kn)

Količina:

PayPal Checkout

 

 

 

Mala Učilica je edukativna računalna igra za djecu od 4 do 7 godina.Razvijena je u suradnji sa stručnjacima za razvoj i potrebe predškolske djece i sadrži sve što dijete treba znati pred polazak u školu. 

Kvalitetna priča i maštoviti likovi uz zanimljive igre u potpunosti opravdavaju koncept učenja kroz igru i zabavu potičući dijete da misli i želi više, jače i bolje. Kroz čarobnu avanturu junaka Mine i Morfeka djeca upoznaju sva bitna područja za bezbrižan polazak djeteta u školu potičući ujedno njihov osobni razvoj i samopouzdanje.

 

 

Mala Učilica Vam donosi 7 edukativnih igara na dvije težinske razine (brojke, slova, priroda, promet, društvo, boje, odnosi među predmetima) i 2 zabavne igre. 

Kreirajući zabavne, zanimljive i različite igre te kvalitetnu priču i maštovite likove, želimo u potpunosti opravdati koncept učenja kroz igru i zabavu. Kroz različita područja, svakom djetetu želimo ponuditi sadržaje koji će ga motivirati u njegovom osobnom razvoju te ga potaknuti da misli i želi više, jače i bolje.

Svi sadržaji primjereni su djeci od 4 do 7 godina, a kroz uspješno rješavanje zadataka u Maloj Učilici djeca grade osjećaj važnosti i uspješnosti te tako pridonose razvijanju pozitivne slike o sebi. Osim edukativnih sadržaja, svoju potrebu za igru djeca mogu zadovoljiti i kroz dodatne zabavne sadržaje Male Učilice.

Pročitajte više o edukativnim sadržajima i dodatnim zabavnim sadržajima.

VAŽNO

Kupnjom Učilice za download nećete dobiti fizički proizvod na CD-u, nego mogućnost da Učilicu preuzmete putem interneta u svrhu instalacije i korištenja na jednom računalu!

 

Minimalna konfiguracija
Podržani operativni sustavi Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11
Procesor Pentium IV
Grafička kartica DirectX 9 kompatibilna grafička kartica (min 256 MB RAM-a)
Ostali zahtjevi 1.5 GB – 2 GB slobodnog prostora na hard disku, DirectX 9c, .NET Framework 2.0, 512 MB RAM-a, Zvučna kartica, Miš, Tipkovnica
Optimalna konfiguracija
Podržani operativni sustavi Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11
Procesor Pentium i3 i više
Grafička kartica DirectX 9 kompatibilna grafička kartica (min 512 MB RAM-a)
Ostali zahtjevi 2 GB prostora na HD, DirectX 9c, .NET Framework 1.1, 2 GB RAM-a Zvučna kartica, Miš, Tipkovnica, Priključak za Internet
Napomena
CD medij NE. Samo za download. Mala Učilica se preuzima putem interneta.
Napomena Preporučena rezolucija radne površine (desktopa) pri korištenju računalne edukativne igre Mala Učilica je: 1280 x 1024 i 1024 x 768.